Preguntas frecuentes
Conta
Como elimino a miña conta?
30 Sep 2026
2 visualizacións
Para eliminar permanentemente a túa conta:
- Vai a Configuración (icona de engrenaxe na barra lateral).
- Desprázate cara abaixo ata a sección "Eliminar conta".
- Introduce o teu contrasinal actual para confirmar.
- Fai clic en "Eliminar conta".
Aviso: Esta acción é permanente e non se pode desfacer. Todos os teus datos, fotos, mensaxes e coincidencias serán eliminados permanentemente.